Serveis

Personalització

Assessorament personalitzat per resoldre tots el dubtes que tingui el client

Amb la col·laboració del grup Serhs Projects, realitzem projectes de cuines professionals adaptades a les necessitats del client, sempre respectant les normatives vigents.

El nostre equip de professionals estan preparats i acreditats com a experts en oferir el millor assessorament tècnic per a que el seu negoci d’hostaleria, restauració  etc., tinguin bons recursos i recolzaments dels nostres professionals en diferents àrees. Podem parlar d’un servei que ofereix els 360 graus de vostre negoci.

Instal-Fred i SERHS Projects tenen el ferm compromís de desenvolupar la seva activitat, en tots els àmbits d'actuació, de forma sostenible, relitzant una gestió racional de tots els recursos implicats. Gràcies a la marca ECO Projects que incorporen en els seus projectes de restauració, els situen com a capdavanters en una aposta per l'eficiència i la sostenibilitat, aconseguint una major productivitat i estalvi energètic en els seus projectes, el que suposa una important reducció d'impacte medioambiental.

Pregunteu, os atendrem de manera propera i senzilla, que es el que volem oferir amb els nostres serveis.